top of page
IMG_3934.JPG

Alles voor uw tuin

Stratenmaker Bosman levert alles voor uw tuin, van een goede ondergrond met grind en zand, diverse soorten sierbestrating, goten, opsluitbanden, plantenbakken en (kunst)grassen.

Wij hebben een ruime keus uit nieuwe en gebruikte materialen. Uiteraard kunnen wij ook alles bestellen.

IMG_3974.JPG

Zand

Al het denkbare zand hebben wij op voorraad. Wit zand, brekerzand, opvulzand en tuinaarde. Grote hoeveelheden brengen wij voordeling op locatie. Particulieren kunnen ook zelf een aanhanger zand bij ons ophalen.

grind bosman.JPG

Grind

Grind is er in vele soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij alle soorten en kleuren grind, kiezels, schelpen en gravel leveren.

Kom kijken en voelen in onze assortiment bak met verschillende soorten grind.

nieuwe sierstenen bosman.JPG

Nieuwe sierstenen 

In samenwerking met onze leveranciers kunnen wij alle mogelijke sierbestrating leveren en leggen. We hebben een ruime keuze uit klinkers en tegels.

Naast het uiterlijk geven wij advies over de houdbaarheid en het gebruiksgemak van de verschillende materialen.

IMG_3986.JPG

Afwateringsgoten

Met de verschillende soorten afwateringsgoten is het naast een goede afwatering ook nog eens mooi weggewerkt in uw tuin. Sommige oplossingen zijn bijvoorbeeld in combinatie met grind amper zichtbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

grindmat bosman.jpg

Grindmatten

Grindmatten zijn ideaal om grind, gruis, gravel e.d. bij elkaar te houden. Je zakt niet meer diep weg lopend of met de auto. Het worteldoek zorgt voor minimale onkruid groei. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren.

WhatsApp Image 2022-05-09 at 9.21.20 AM (1).jpeg

Graszoden en kunstgras

Gras geeft een tuin een mooie basis. Het zorgt voor verkoeling en het neemt veel water op als het regent. Maar is grasmaaien niet uw ding, dan leveren wij ook kunstgras. We hebben voorbeelden van vele soorten. Kies de soort die bij u past.

hergebruik straatwerk bosman.JPG

Gebruikte sierstenen 

Voor de aanvulling van bestaand straatwerk kan er ook gekozen worden om te werken met gebruikte stenen. Het hergebruik past soms beter in de omgeving dan een nieuwe variant. Afhankelijk van de beschikbaarheid helpen wij u graag.

natuursteen bosman.JPG

Natuursteen

Naast gebakken straatwerk kunnen wij ook voorzien in toepassingen met natuursteen.

Over het toepassen, soort en kosten informeren wij u graag.

Onze leveranciers

Bezoek onze nieuwe locatie

bottom of page