Recensies

Marcel Bosman heeft bij ons het straatwerk in de tuin verzorgd. De materialen hebben we tegen een scherpe prijs kunnen inkopen, alles was netjes afgewerkt, binnen het afgesproken budget en tijd. Nu kunnen wij weer volop genieten van onze tuin. O en goed straatwerk herken je tijdens een stevige regenbui. De afwatering is top: Geen plassen die blijven staan.

familie Smulders,

Mijn ervaring met Bosman heb ik als zeer positief ervaren. Hij is duidelijk in zijn communicatie en houd zich aan de gemaakt afspraken. We hadden een klein probleempje met een aantal tegels die verkeerd om gelegd waren maar dat is zonder probleem verholpen. echter door een miscommunicatie tussen mij en mij vriendin is een andere tegel vervangen dan ik eigenlijk bedoelde maar dat was onze eigen schuld. Je ziet het gelukkig niet zo goed. We zijn tevreden met het eindresultaat.

Jacob van Jansen, http://demolink.org

Ik heb eigenlijk maar een woord....TOP Het is allemaal super verlopen, met hard werken hebben we het zelfs in een dag gedaan ipv 2. bij de klus kwamen er nog 6 watergoten en wegens verandering van planning in bestrating nog is 8 bandjes, ook dit was voor de heren geen probleem. Bij aankomt zijn de mogelijkheden besproken waar ik nog niet aan gedacht had waardoor mijn tuin veel beter uitkomt. Door diversen hoogtes, is mijn tuin een sfeervole plek geworden en dat al zonder planten.( tot nu toe ) Jongens mag ik jullie nog maal bedanken voor de goed zorgen en ik zie jullie bij me voortuin. Dus wilt u een vakman die verstand heeft van zaken en ook nog is mee werkt met uw budget dan bent u bij hun in goede handen.

Berend Bach, Berrows Co.
http://demolink.org