Over ons

Stratenmaker Bosman

6845

40 jaar geleden is Jan Bosman uit Elburg  begonnen als zelfstandig Stratenmaker. Vrijwel is hij zijn carrière gestart via projecten van verschillende aannemersbedrijven. Grote projecten binnen de grondbouw maar ook herstel en herbestrating van authentieke klinkers behoren inmiddels tot zijn  specialisme.

In de loop der jaren is het bedrijf gespecialiseerd in het vakwerk op alles wat maar straatwerk heeft te maken. Aanleg van nieuwe (sier) bestrating maar ook herbestrating, tuinaanleg, waterafvoer, rioolaanleg en dergelijk grondwerk zijn hun inmiddels niet onbekend. Eind jaren negentig ging de firma Bosman naast het aanleggen  ook richten op de verkoop van gerelateerd straatwerkmaterialen zoals zand, stenen en grind.Na ruim 35 jaar gevestigd te zijn geweest in gemeente Elburg is het bedrijf medio 2007 verhuisd naar de Energieweg 12 in de gemeente Dronten.  Ten tijden van dergelijke economische crisissen welke uiteraard ook in de bouwsector van toepassing was te merken, werd het werken via hoofdaannemers steeds minder mogelijk. Maar mede door de verkoop van zand, stenen, grind en tuinmaterialen in deze groeiende gemeente nam juist de particuliere sector weer toe in de regio van Dronten en omgeving.Inmiddels runnen vader en zoon het bedrijf gezamenlijk. Jan Bosman is vanaf heden gericht op in- & verkoop,  levering van alle materialen. Marcel Bosman neemt de projecten aan en voert deze uit samen met zijn upperman.

Voorlopig zijn beide heren nog lang niet uitgewerkt. Kijk voor recente projecten en informatie op onze site of volg ons via Facebook waar wij regelmatig de voor- & na resultaten weergeven van recente projecten. Tevens kunt u daar ook de recensies en ervaringen lezen van onze klanten.

Ons team

  • Marcel Bosman

    Marcel zijn passie voor het straatwerk zie je wanneer hij…

  • Jamal El Fazazi

    Jamal is al jarenlang een trouwe medewerker in het team…

  • Jan Bosman

    Jan Bosman is de eigenaar van Stratenmaker Bosman VOF. Als…

Wij zijn goed,goedkoop en snel!

Onze Voordelen

1.
GOED

Goed straatwerk is vakmanschap. En dat kan je pas beoordelen als het straatwerk er al een tijdje in ligt. Zonder gebroken tegels of verzakkingen en met een goede afwatering. Laat u overtuigen via onze referenties, zij zijn onze ambassadeurs.

2.
GOEDKOOP

Goed straatwerk hoeft niet duur te zijn. De materialen kunnen verschillen in prijs en kwaliteit. De legkosten zorgen meestal voor de domper. Wij bieden u de beste prijs kwaliteit aanbieding aan, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

3.
SNEL

Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring werken wij snel en adequaat. Het vooraf opgegeven moment van oplevering komen wij na. Wij houden eerst rekening met het weer en dan pas met de klok.